• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen

7 min leestijd

Nail trends 2024

Pastel Ombré Paint Palette

Ombré blijft deze zomer een trend, dat zien we op de catwalk! Dit inspireerde ons om een zomerse versie van het Ombré Paint Palette te maken met frisse, zachte pasteltinten. Hiermee maak je in een mum van tijd prachtige degradé looks!

De romige structuur van de gel zorgt ervoor dat hij niet uitloopt in de nagelriemen, waardoor je elke keer een vlekkeloze look krijgt. Met het nieuwe pincet kan je de Ombré Sponge gemakkelijker vastnemen, om een perfecte twee- of driekleurige look te maken.

Candy gels - 5 Fruitige Nail Art Gels

Deze transparante, gekleurde nail art gels zitten boordevol glitters in verschillende formaten. Je vindt ze samen in een Candy Gels Box met 5 zomerse tinten: Strawberry, Orange, Banana, Kiwi en Blueberry. Gebruik ze samen met de SS24 kleuren of met nudes van de B System gels, BFLEX en BSTRONG, voor een fruitig nail art eff ect. Op social media kan je niet naast deze trendy looks kijken, waarbij glitters aan de nagelriem zitten, half verdoken onder een nude tint.

Mini French Colour Manicure

Als je deze gebruikt om je favoriete stamping nail art te maken, moet je weten dat BCOLOUR kleurgels ideaal zijn om hiervoor te gebruiken, omwille van hun hooggepigmenteerde formule.

Deze stempel tool is transparant én heeft een vergrotend effect, waardoor je er heel precies mee kan werken. Je maakt er de mooiste stamping nail art mee, zoals de zomerse mini-French looks met zeer fijne smalle smile lijn. Vaak in verschillende kleuren, zoals de multi-colour French look met de nieuwe SS24 kleuren!

Liquid Pearl Chrome

Zoals we in de mode vandaag kunnen zien, worden deze high-tech kleuren vaak ook uitgevoerd in hoogtechnologische stoff en met een zilveren metallic parelmoerglans. Datzelfde metaaleff ect bereik je met deze Liquid Pearl Chrome op nagels, als trendy afwerking op alle SS24 kleuren! 

Tags

  • Colours
  • Nail Art
Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.