• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen

12 september 2022 in People of ProNails

5 min leestijd

ProNails, ons verhaal

Passie is aanstekelijk!

Voor de creatieve Catherine Claus was het succesvol runnen van haar eigen beauty salon slechts het begin. Ondernemend en enthousiast als ze is, startte ze al snel met het geven van opleidingen voor nagelstylisten. Zo wist ze honderden vrouwen (en mannen) te inspireren om van hun passie een volwaardig beroep te maken. Met een neus voor trends, oog voor professionele kwaliteit, en steeds de laatste nieuwe technieken in de hand zette ze professionele nagelverzorging in Europa op de kaart. ProNails was geboren!

40 jaar professionele beauty expertise

Nu zijn we ruim 40 jaar verder, en is ProNails uitgegroeid tot een internationaal gedreven team, met een state-of-the-art duurzaam hoofdkantoor in Brasschaat, van waaruit de ProNails producten worden ontwikkeld, uitvoerig getest, en geproduceerd onder de strengste controlenormen. En dit alles nog steeds vanuit dezelfde overtuiging: durf te innoveren, kies resoluut voor kwaliteit, en deel je kennis en expertise met je klanten, die ondertussen zijn uitgegroeid tot een steeds groter wordende community van nieuwe en gedreven beauty professionals.  

Als beauty professional moet je vandaag een slimme ondernemer zijn

Vandaag zijn de noden van beauty professionals een pak veranderd sinds de beginjaren van ProNails: een nagelstylist moet niet enkel technisch onderlegd maar ook een slimme ondernemer zijn. Een succesvol salon heeft een uniek aanbod nodig, zowel qua services als qua producten, als ook een aantrekkelijke uitstraling en inrichting én een sterke online aanwezigheid. Bovendien verandert de markt én de consument continu, en is het moeilijk om dit op je eentje bij te houden. 

Geraak verder met een partner als ProNails

In ProNails vind je als beauty professional een echte partner. Een partner die je niet alleen voorziet van de beste producten of de nieuwste technieken, maar die ondersteunt bij alle uitdagingen die je als beauty ondernemer kan tegenkomen. Een partner die jou omringt met een sterk netwerk van experten, en die jou de trends van morgen, vandaag al aanbiedt. Een partner die jou de kennis en middelen in handen geeft zodat jij een succesvol salon én toekomst kan uitbouwen. 

 

PRONAILS

Empowering beauty professionals with future-proof expertise 
 

"The future is in your hands
We help you grow and make you shine"

Tags

  • People
Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.