• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen

The Art Of Living Collection

SS23

Vandaag nemen we radicale beslissingen over wat ons echt een goed gevoel geeft in het leven. Persoonlijk welzijn en groei zijn voor velen een topprioriteit geworden. Dit maakt plaats voor een nieuwe beweging: ‘The Art of Living’. De kunst van het leven beoefenen, betekent aandacht hebben voor onze dagelijkse rituelen waarbij de verzorging van onze geest, lichaam en ziel de kern vormen. Maar ook de goede zorg voor de mensen rond ons én voor onze planeet.

De Art of Living kleuren zijn harmonieus, troostend, bloeiend en geïnspireerd op authentieke en natuurlijke materialen. Deze tinten herinneren ons aan de ruimtes waarin we willen leven, de texturen die we willen voelen, het eten waarvan we willen genieten. Ze passen bij onze gezonde, evenwichtige levensstijl en brengen ons in de juiste stemming. Een palet van zonovergoten neutrale kleuren, in balans gebracht met blozend roze en aards rood.

Kalmerende en authentieke eenvoud

Fresh Linen

Dit grijsachtig wit roept de kleur van ongeverfd linnen op, dat vloeiend valt als een zonovergoten gordijn. Een natuurlijke tint die de organische geest, zoete eenvoud en onvolmaakte perfectie viert. Fresh Linen is als een fris opgemaakt bed, wetende dat een goede nachtrust essentieel is voor ons welzijn. 

Een vleugje frisheid

Hint of Mint

Voeg een vleugje frisheid toe aan je perfecte zomerlook met deze munt-witte nagelkleur Hint Of Mint. Verhef water drinken uit je herbruikbare drinkfles tot een kunstvorm en geef je lichaam wat het nodig heeft! Een smaak of kleur aan je drankje toevoegen, kan een wereld van verschil betekenen. Zoals enkele blaadjes munt in je verfrissende ijswater.

Hou van je huid

Apricot Cream

Deze prachtige licht getinte kleur combineert de warmte van een zoete abrikozentint met een heerlijke romige ondertoon. Het is een delicate nagelkleur die elke huidtint omarmt met een gezonde gloed. Huidverzorging is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse zelfzorg, maar houden van de huid waarin je leeft, is nóg belangrijker.

Tijdloze elegantie met moderne verfijning

Powder Pink

Geïnspireerd op de door de zon gebleekte roze muren van Marrakech, de meest magische stad in Marokko. Zoals het Yves Saint Laurent Museum in deze stad, combineert dit poederige oudroze tijdloze elegantie met moderne verfijning. 

Voor goalgetters met een brutale en felle look

Make me Blush

Een krachtig blozend roze zoals die gezonde blos op je wangen na je dagelijkse workout. Make Me Blush heeft een ietwat brutale energie, die past bij echte goalgetters zoals jij. Geef jezelf af en toe wat ‘tough love’ en maak je dromen waar!

Rijk voedend & adembenemend mooi

Radicchio

Je kan de kunst van het leven niet uitoefenen zonder te letten op wat je eet, het liefst natuurlijk, puur, authentiek en onbewerkt. Deze tint is exact de kleur van een prachtige groente vol gezonde voedingsstoffen: Radicchio. Een karaktervol donker magentarood dat een aardse echtheid aan je zomerse look geeft.

Shop de nieuwe SS23 Art of Living kleuren

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.