• Voor Beauty Professionals
 • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
 • Gratis levering boven 200 euro
 • Veilig betalen
ProNails B Gel Systeem

11 september 2023 in Salon Treatment

5 min leestijd

Waarom is het B System de snelste en meest winstgevende gelservice voor je salon?

Neem je succes in eigen handen en
zorg voor meer tevreden klanten, 
meer winst
en een betere work-life balans!

Creëer de toekomst die jij verdient met het ProNails B System

Vol enthousiasme ben je gestart aan een carrière als zelfstandige nagelstyliste. Je eigen baas zijn, je eigen agenda bepalen, van je passie je beroep maken, dat leek jou het einde. Toch? En dan komt de reality-check: je bent slaaf van je klanten, je kosten wegen zwaarder dan je inkomsten en je hebt nauwelijks tijd voor jezelf of voor je gezin. Hoog tijd om dat te veranderen! Creëer voor jezelf de toekomst die je verdient. De toekomst van nagelstyling is er immers één waarbij je genoeg kan verdienen, een buitengewone service aan je klanten biedt én tijd over hebt voor jezelf. Maak deel uit van deze toekomst en stap over naar het B System. Want met het B System van ProNails draag je zorg voor je klanten, voor je business én voor jezelf!

Wat is het B System en hoe helpt dit jou, je business en je klanten vooruit?


Het B System is een uniek professioneel gel systeem voor natuurlijke nagelversteviging of nagelverlenging dat uiterst eenvoudig en snel is om aan te brengen. De innovatieve all-in-one formule zorgt voor een enorme tijdswinst, waardoor je meer klanten kan bedienen op een dag én dus meer verdient!

Ga voor 2 klanten per dag meer, ofwel € 2.000 per maand, dus € 24.000 per jaar extra! Bovendien zijn deze vegan gels zuurvrij en laten ze je toe om een ongezien natuurlijk dun, sterk en duurzaam resultaat te creëren op de nagels. Je biedt hiermee een uitzonderlijke nagelservice aan die trendy, kwaliteitsbewuste beauty consumenten zal aantrekken die hier ook een meerprijs voor willen betalen. Dubbele winst dus! Op deze manier helpt het B System jou aan meer tevreden klanten, meer winst én meer tijd voor jezelf!

 • In minder stappen
   
 • All-in-one gel: slechts 1 product nodig voor basis, bouw, kleur en glans (bflex) en verlenging (bstrong)
   
 • Extreem zelfegaliserende gel
   
 • Zonder navijlen
   
 • Hardt uit in slechts 30 seconden soft in de smart light led lamp
   
 • Meteen een extreme glans dankzij de combinatie met de smart light led lamp (geen extra gloss nodig)
   
 • Ideale hechting en houdbaarheid bij elk type klant en nagel
   
 • Geïntegreerd penseel waarmee je zeer nauwkeurig werkt

 

Hoe zorgen de B Gels juist voor meer tijdswinst waardoor je 
meer kan verdienen? 

​De BFLEX Natural Nail Treatments en de BSTRONG Natural Nail Extensions creëer je met de BFLEX en BSTRONG gels: Dit zijn all-in-one gels in een flesje die zelf egaliseren en die je niet hoeft na te vijlen met een verbluffende glans. Ze laten je toe om je behandeling efficiënter en sneller uit te voeren.

Waarom zijn de B Gels beter voor jou en je klanten?

De ProNails BFLEX en BSTRONG gels zijn volledig vegan en zuurvrij, wat zorgt voor een aangenamere geur en wat beter is voor de nagel van je klant én voor jouw gezondheid! Je kan de gelnagels uiterst natuurlijk en dun leggen met het penseel in het flesje, zonder dat ze aan sterkte of duurzaamheid moeten inboeten. Combineer dit met een elektrische manicure en je biedt een instagramproof, uiterst natuurlijke nagellook waar andere stylisten alleen maar van kunnen dromen. Kortom, dit is een nieuwe hypernatuurlijke en trendy gel service waar jouw klanten naar op zoek zijn én die jouw beauty business een enorme boost zal geven!

BColour is een 1-laags tijdbesparende kleurgel van het B systeem

BCOLOUR halveert je applicatietijd!

Hoe lang doe jij nu over je kleurapplicatie? Deel dat voortaan maar door 2! Tel daar nog eens de extra tijdwinst per applicatie BCOLOUR bij - omdat je maar 1 laag hoeft aan te brengen en je de kleur maar één keer hoeft uit te harden - dan bekom je een nog snellere servicetijd! 

BCOLOUR breng je aan bovenop de je bouwgel BFLEX of BSTRONG Clear. Na het aanbrengen van 1 laag BCOLOUR kleurgel, breng je BFLEX of BSTRONG Clear als gloss aan.

Neem deel aan een gratis Demo!

Wil je meer weten, de B Gels met je eigen ogen zien en antwoord krijgen op al je vragen? Schrijf je dan in voor één van onze B Gel Demo's in een ProNails Experience Store bij jou in de buurt!

In kleine groep en onder begeleiding van één van onze experten kan je de kracht van deze gels ontdekken én advies vragen over hoe jij je zaak het best vooruithelpt. We sluiten af met een drankje en gezellige babbel, nagelprofessionals onder elkaar!

Tags

 • Salon
 • Time-saving
 • Natural
 • Gel

Nog geen ProNails klant?

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.