• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen

6 november 2023 in New Collection

5 min leestijd

Cosmic Cat Eye Gels

Laat jezelf onderdompelen in de cosmic allure van onze Cat Eye Collectie! Voortbouwend op de betoverende kosmische glam look van de Beyond Beauty collectie, nodigen we je uit om nieuwe dimensies van nail art te ontdekken die gewoonweg niet van deze wereld zijn.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en artistieke expressie die onze Cat Eye Collection biedt, want ze omarmt de nieuwste kosmische nail art trends. Met elke penseelstreek en elke unieke kleur moedigen we je aan om de traditionele schoonheid te overstijgen en een universum van grenzeloze creativiteit te ontdekken.

Ontdek de nieuwe Cosmic Cat Eye Gels

De nieuwe galaxy manicure brengt je naar een andere dimensie. Deze collectie is echt geïnspireerd door de kosmos en zijn eindeloze mogelijkheden. Het is abstract, modern, futuristisch, met andere woorden, gewoonweg magisch. Je kunt de kosmische nagels beschrijven als de magie van eindeloos blauw, diep paars en pikzwart, gecombineerd met een zilveren, gouden of koperen metallic finish.

De New Cosmic Cat Eye Gel collectie bevat 5 verschillende kleuren en een magneet om die kosmische nagels naar een hoger niveau te tillen. Elke kleur werd vernoemd naar een planeet: VENUS JUPITER MERCURY EARTH MARS. Dan kan je niet anders dan aan de kosmos denken!

Met de Liquid Aurora en Flash Diamond Topcoat uit de Beyond Beauty collectie zijn de Cat Eye Gels een geschenk uit de Melkweg! Zorg er bij het creëren van deze magische nagels voor dat je een diepe, donkere of zwarte kleur gebruikt. Het is alsof de nachtelijke hemel op je nagels neerdaalt.

cat eye gel nails
cat eye gel collection
cosmic gel nails

Combineer Cat Eye gel met BCOLOUR, Gellak of Sopolish

Free training
BColour Essentials - 6 pcs

BColour Essentials - 6 pcs

Gellak 1081 Noir de Noir 10 ml

Gellak 1081 Noir de Noir 10 ml

Sopolish 49 Noir de Noir 8 ml

Sopolish 49 Noir de Noir 8 ml

Creëer Nail Art Looks met Cat Eye Gel

French Cat Eye Look

french gel manicure

De Cat Eye Collection haalt inspiratie uit de diepste lagen van het universum. De kosmische  French Cat Eye look vindt de klassieke Franse manicure opnieuw uit. Het is een samensmelting van mystiek en glamour die de weg vrijmaakt voor ware perfectie. Deze look laat je toe om verschillende Cat Eye glitterkleuren op 1 hand te combineren. Tip: breng deze nail art gel voor het beste resultaat aan op een donkere of zwarte basiskleur.

Cat Eye Stone

cat eye stone gel manicure

De Cat Eye Stone look moedigt ons aan om verder te kijken dan traditionele schoonheid en stelt je in staat om jezelf onder te dompelen in een wereld van grenzeloze creativiteit. Net zoals de planeet Jupiter bekend staat om zijn levendige en steeds veranderende atmosferische banden, bevat de Cat Eye Stone look de kleur Jupiter om een dynamisch, multidimensionaal effect op je nagels te creëren.

Two Toned Cat Eye

two toned gel nails

The two toned cat eye look laat je zien dat je met de verschillende Cat Eye kleuren kan spelen in één design. Laat je dus niet tegenhouden om de kleuren samen te gebruiken. Hier zie je een combinatie met de kleuren Earth & Mars waardoor je een diep zwart design krijgt met immense dimensies.

Shop de producten

Tags

  • Nail Art
  • Gel
Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.