• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen
Trainer Marina Van Der Donck

Trainer Marina Van Der Donck

5 min leestijd

De ideale pedicure voor zijdezachte zomervoeten

Onderuitzakken in een pedicurestoel is de ultieme verwennerij. Wanneer jouw klanten regelmatig last hebben van voetproblemen zoals likdoorns, eelt en gekrakeleerde hielen, kan een regelmatige pedicure in jouw salon en een verdere behandeling thuis deze problemen voorkomen.

Ontdek onze tips voor een perfecte cosmetische pedicure, waarna je klant op wolkjes jouw salon zal buitenstappen. 

Reinig de voeten grondig

Ten eerste reinigen we de voeten grondig. Een desinfecterende spray is de juiste hygiënische start voor elke pedicure. Het desinfecteert de voeten en maakt ze vrij van ziektekiemen. De mentholgeur zorgt voor een verfrissende geur die bovendien een verkoelend effect heeft op de voeten. Vervolgens kan je doorgaan met het hydraterende Aloe Soak voetenbad met aloë vera. Het bevat veel huidverzachtende en voedende elementen, om zowel de voeten te zuiveren als te verzorgen. De eucalyptus-pepermuntolie is antibacterieel en ontstekingsremmend.

Beauty Bag Promo
A'Septic Spray 125 ml

A'Septic Spray 125 ml

Beauty Bag Promo
A'Septic Refill 1000 ml

A'Septic Refill 1000 ml

Beauty Bag Promo
Aloe Soak 500 ml

Aloe Soak 500 ml

Handdoek Wit

Handdoek Wit

Verzorg de nagelriemen

Nu de nagels zacht zijn geworden van het water, is het tijd om de teennagels in vorm te brengen. Maar besteed eerst extra aandacht aan de nagelriemen van elke teen. Met een effectieve nagelriemremover zullen de nagelriemen er proper en mooi uitzien en kun je uitgedroogde, ruwe en overgroeide nagelriemen terugduwen. Het zal een groot verschil geven in de glans, de gezondheid en de algemene sterkte van de nagels.

Terwijl het product zijn werk doet, gebruik je een nagelknipper om de nagels in te korten, waarna je ze in vorm vijlt. Nu kan je de nagelriemen terugduwen met een nagelriemduwer of gebruik de nagelfrees om de nagelwanden op een gemakkelijke en snelle manier terug te duwen en mooi te maken.

Cuticle Remover 10 ml

Cuticle Remover 10 ml

Refill Cuticle Remover 100 ml

Refill Cuticle Remover 100 ml

Cuticle Pusher

Cuticle Pusher

Ingrown Nail Cutter 17 mm

Ingrown Nail Cutter 17 mm

Bye Bye Eelt

Nu werken we de eelt weg. Eelt op de voet kan pijnlijk worden als je er druk op zet tijdens het lopen in schoenen of op hoge hakken. En ja, natuurlijk houden we van een pijnloze "Carrie Bradshaw" wandeling in die mooie hakken die je net hebt gekocht.

Het verwijderen van eelt doe je met een Callus Off Spray in combinatie met een voetvijl. De spray verwijdert eelt op een effectieve manier en stimuleert de celvernieuwing door de niet-agressieve formule met ureum & propyleen. Na het sprayen kan je zeer gemakkelijk eelt wegvijlen met een voetvijl. Spoel nadien de voeten met water af. 

 

Beauty Bag Promo
Callus Off 190 ml

Callus Off 190 ml

Beauty Bag Promo
Callus Off Navulling 1000 ml

Callus Off Navulling 1000 ml

Sterilizable Foot File

Sterilizable Foot File

Clinifile for Feet

Clinifile for Feet

Tijd voor SPA

Tijd om te ontspannen. Het meest plezierige deel van de salon pedicure is de massage. Een massage bevordert de bloedsomloop en helpt de spanning in de kuiten en voeten te verlichten.

We beginnen de luxe SPA met een Sugar Scrub om dode huidcellen te verwijderen: werk op een droge huid voor een intens effect of op een natte huid voor een zachter effect. Daarna is het tijd om te masseren met het Vitamin Mask of de Massage Balm. Masseer de voeten met vochtige handen, zodat de gelstructuur verandert in een perfect gladde massagebalsem.

Tip: Welke massagetechniek je ook gebruikt, werk altijd naar de richting van het hart toe, voor een optimale drainage.

Beauty Bag Promo
Sugar Scrub 225 ml

Sugar Scrub 225 ml

Beauty Bag Promo
Vitamin Mask 225 ml

Vitamin Mask 225 ml

Beauty Bag Promo
Massage Balm 500 ml

Massage Balm 500 ml

Pedicure Wrapping Foil

Pedicure Wrapping Foil

De finishing touch

Sluit de pedicurebehandeling af met Vitamin Cuticle Oil en masseer de nagelriemen zachtjes om ze diep te voeden en te hydrateren.

Of wil de klant een kleurtje op de teennagels? Dan kan je Longwear Nail Polish voorstellen of een semi-permanente Sopolish behandeling die tot 3 weken blijft zitten. Of BFLEX, onze nieuwste gelapplicatie voor een natuurlijke look die 4 weken houdt.

Na deze cosmetische pedicure stapt jouw klant op wolkjes naar buiten, met een super ontspannen gevoel!

 

"Waar je ook bent, een pedicure kan een herinnering zijn dat je precies bent waar je moet zijn."

Professionele voetverzorging voor thuis

Laat je klanten nog langer genieten van jouw pedicurebehandeling, door hen kwalitatieve Foot Care producten voor thuis aan te bieden. Zo blijven hun voeten langer verzorgd tot aan de volgende afspraak. Presenteer ze in deze mooie houten display, met recto verso displaykaart en boost de verkoop in jouw salon!

NIEUW: Nourishing Foot Mask Socks

Dit diep voedende voetenmasker verzacht voeten intensief, herstelt het vochtgehalte van de huid en vermindert gebarsten hielen. De huidherstellende formule, verrijkt met olijfolie en vitamine E, zit boordevol vitaminen en antioxidanten om de huidelasticiteit te herstellen en ontstekingen te verminderen. 

Boost de verkoop van jouw voetverzorgingsproducten! 

De verpakking kan je als Foot Care display op je toog gebruiken.

Laat je klanten genieten van 20 minuten ‘me-time’ voor mooie, vernieuwde en gelukkige voeten. In dit filmpje tonen we je hoe je dit voetenmasker aanbrengt.

 

 

Beauty Bag Promo
Nourishing Foot Mask Socks 10 pcs

Nourishing Foot Mask Socks 10 pcs

Starten met ProNails Foot Care?

New
Pedicure Pack

Pedicure Pack

Bied je nog geen pedicurebehandelingen aan in je salon? Wil je hiermee starten?Ontdek dan zeker ons starterspakket!

Zo heb meteen alles in huis voor deze behandeling én om je verkoop van Foot Care producten te boosten.

Trainer Marina Van Der Donck

Over de auteur

Trainer Marina Van Der Donck

Ik heb al 30 jaar ervaring in de nagelbranche en train nagelstylistes wereldwijd binnen ProNails als International Trainer. Met mijn jarenlange ervaring ken ik ook de hele evolutie binnen de nagelbranche, deze expertise geef ik graag door aan de klanten van ProNails. Ik geef allerlei worskshops en perfectietrainingen en daarom is het belangrijk voor onze klanten om op de hoogte te zijn van de laatste trends.

Tags

  • Pedicure
  • Salon
Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.