• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen

Dit zijn de nieuwe nageltrendkleuren Lente Zomer 2024

Nu verkrijgbaar

Start Lente 2024 met een echte dopamine boost voor elke salonklant en creëer een heldere en glanzende Technicolour wereld met deze nieuwe High-Tech nagelkleuren!  Met deze bijna lichtgevende levendige tinten creëer jij op de nagels van je klanten bijna virtuele kleureffecten die je normaal enkel op een scherm ziet. De High-technicolours zijn helder, maar niet kinderachtig. Fel, maar niet scherp. Elke kleur is een op zichzelf staande krachtpatser: een kristalhelder blauw, een pittig oranje, een magisch lila, een kunstmatig groen, een fel fuchsia, een sprankelend roze én zelfs een next-level neonrood. Combineer deze opbeurende tinten in onverwachte combinaties en je krijgt een frisse en futuristische vibe.

High Technicolour | ProNails collectie Zomer 2024

HIGH-TECH KENNIS OM KLEUREN TE MAKEN

Om deze heldere, krachtige kleuren te verkrijgen, zijn echte high tech vaardigheden nodig, vooral omdat ze worden gemaakt in de ongeëvenaarde formules voor salonkwaliteit, waar ProNails bekend om staat: LongWear, Sopolish, Gellak en de gloednieuwe BCOLOUR. Onze eigen R&D, laboratorium en doorgedreven, strenge tests onderscheiden ons in de schoonheidsindustrie, en dat is iets waar ook jij trots op kan zijn en op kan vertrouwen!

TECHNICOLOUR 

TECHNICOLOUR is geïnspireerd op een oude bioscooptechniek, waarbij voor de eerste keer levendige, bijna onwerkelijke kleuren op het scherm werden gecreëerd. Net zoals deze revolutionaire cinema-ervaring van toen, onthult onze Technicolour-collectie van nu een wereld van levendige kleuren die in het echt ongeëvenaard zijn.

COSMETISCHE NEONPIGMENTEN

Om deze High-technicolour wonderen te creëren, hebben we cosmetische neonpigmenten gebruikt voor een lichtgevend effect. Hoewel deze neonpigmenten subtiel kunnen vervagen onder regelmatig UV-zonlicht, blijven ze de enige veilige en goedgekeurde methode om zulke oogverblindende kleureffecten in nagelgels te bereiken.

High Technicolour | Nieuwe Professionele Nagellakken

Neonhelder, maar zoet als nectar

NEONECTAR

Treed binnen in de wereld van NEONECTAR. Een pittig, krachtig oranje met een bijna neonachtige intensiteit, verzacht door een zoete, koraalachtige ondertoon. Het is een perfecte fusie van levendigheid en elegantie.

Energiek suikerspinroze

BUBBLY ENERGY

Omdat roze momenteel niet weg te denken is, hebben we nog een tint toegevoegd aan dit vrolijke trendpalet. Het is neon suikerspinroze, perfect voor mensen met een sprankelende persoonlijkheid en bakken energie. Het is niet zacht, niet meisjesachtig en ook niet babyroze. Het is een sprankelend, energiek en genderloos roze!

Fashion forward cyber limoen

CYBER CHARTREUSE

Deze absolute limoengroene power shade werd kunstmatig opgehelderd tot het punt van cyberperfectie. Bovenaan de hitlijsten in elk trendrapport, kan jij met deze fashion forward tint de toekomst van nagelstyling zijn.

Alleen verkrijgbaar in Gellak, Sopolish en LongWear. In BCOLOUR lanceren we het populaire next-level neonrood Stuck In The Game, om de BCOLOUR High-Technicolour Collectie compleet te maken.

Jouw happy place

MALIBLUE

MALIBLUE, een zachtere en toch sterk opbeurende tint, die je stemming opvrolijkt zoals enkel het helderste hemelsblauw dat doet. Stel je de gelukkigste plek op aarde voor en je zal het terugvinden in deze stralende tint MALIBLUE.

Fel fuchsia om de stereotypen te verslaan

BURST OF JOY

Barst van vreugde met BURST OF JOY, een gedurfd fuchsiaroze dat de meisjesachtige stereotypen uit het verleden overstijgt. Na millennial pink, Valentino Pink en Barbie pink markeert deze nieuwe gedurfde, rijke en onmiskenbaar stijlvolle kleur de evolutie van roze tot een symbool van kracht en vrouwelijkheid.

Voor trendsettende digital natives

LAVISH LILAC

Over digitaal geïnspireerde kleuren gesproken: LAVISH LILAC is hier om je wereld helderder en gedurfder te maken! De mode gebruikt deze kleur vaak in high-tech stoffen met metallic glanseffect. Om dit zilveren metallic parelmoereffect te creëren, kan je deze kleur – en ook alle andere SS24 high-tech kleuren – afwerken met een laagje Liquid Pearl Chrome!

Herlancering rode nagellak

Neonrood van een ander level

STUCK IN THE GAME

Om de High-technicolour collectie te vervolledigen, herlanceren we STUCK IN THE GAME: een neonrood dat ProNails liefhebbers al sinds het begin van de zomer van 2020 in vervoering brengt. Nu - nieuw in BCOLOUR - belooft het een onbetwiste hit te worden en ervoor te zorgen dat je nagels zowel high-tech als high-fashion zullen ogen!

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.