• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen
Nail Table Organizers

Luna Light

Gebogen schaduwvrije nageltafellamp

Maak je werk lichter dankzij een egale professionele verlichting rondom rond!

Deze gebogen lamp met modern wit design is een essentieel onderdeel van jouw dagelijkse werkplaats: je nageltafel. Ze zorgt voor een egale schaduwvrije professionele verlichting volledig rondom, wat je werk comfortabeler, efficiënter én beter maakt: want enkel met de perfect verlichting kan jij keer op keer perfecte gelnagels afleveren!

Deze halve maan design manicurelamp is bovendien een echte blikvanger in je saloninterieur. Was je ook al bijna gezwicht voor het trendy ontwerp? Reality check! Kies nooit zomaar voor de eerste de beste lamp, enkel omdat die mooi is. Kijk vooral naar de voordelen, want je gebruikt deze letterlijk elk uur van je werkdag. Zoals je van ProNails vertrouwd bent, brengen we enkel nieuwe innovaties uit die meer te bieden hebben dan andere merken.

7 unieke voordelen van de ProNails Luna Light

Super eenvoudig in gebruik

Ook met handschoenen aan kan je de knoppen van de lamp gemakkelijk bedienen.

Lichtsterkte & temperatuur

Tijdens een nagelbehandeling wil je echt goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Er zijn 3 lichttemperaturen waaruit je kan kiezen: koud, warm of daglicht. Bovendien is deze lamp ook dimbaar, waardoor je de lichtintensiteit kan aanpassen. De sterkte schommelt tussen 30% en 100%. Zo pas je de lamp steeds naar jouw eigen voorkeur aan. Hierdoor zal je jouw ogen ook minder snel vermoeien.

Diameter van 80 cm

Deze diameter is 15% breder in vergelijking met andere booglampen. Dit betekent dus meer comfort! Het maakt de lamp niet alleen breder, maar ook hoger, waardoor je meer dan ruimte genoeg hebt om comfortabel te werken. Er is ook meer dan plaats genoeg voor het nieuwe ProNails handkussen met 2 Smart Lights eronder!

Dubbel zoveel LED lampjes

In deze manicurelamp zitten 582 LEDS van 48 Watt, gelijk verspreid rondom je werkplek. Dit is veel meer dan bij de gemiddelde andere lamp. Hierdoor krijg je een mooi egaal en uniform licht vanuit elke hoek, waardoor je nooit een storende schaduw hebt terwijl je werkt. De ledjes zijn ook duurzaam en gaan zeker 50.000 werkuren mee!

Geen effect op de uitharding van producten

De golflengte van de LED lampjes is anders dan de golflengte die nodig is om ProNails producten uit te doen harden. Hierdoor zal je dus nooit te maken krijgen met ongewenste uitharding, wanneer je een pot of flesje laat openstaan.

Betere stabiliteit

Hoe hard zou jij je ergeren aan een wankelende lamp? Deze lamp met aluminium frame is zwaar en staat stevig op je tafel. Dankzij de pootjes aan elk uiteinde van de boog staat de Luna Light zeer stabiel. Deze zijn van rubber, waardoor ze antislip zijn en je tafel tegen krassen beschermen.

Become a Nail Content Creator!

Ooit gedacht dat je tijdens een manicure foto’s of filmpjes voor social media zou kunnen maken? Dankzij de bijgeleverde, in grootte aanpasbare smartphone houder kan dit allemaal. We weten hoe belangrijk sterke content is voor jouw zaak. En daarom maken we het je graag gemakkelijker. De perfecte belichting, uit een perfecte hoek en dit terwijl je gewoon verder kan werken? Daar dromen we toch allemaal van!

Tags

  • Manicure
  • Salon

Gerelateerde artikels

Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.