• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen
Pronails Profit

13 februari 2023 in Salon Business Tips

5 min leestijd

Meet the Expert - team ProNails Parijs

"We willen je ook steeds begeleiden en ondersteunen in jouw business."

SAMIA HANAFI, COMMERCIEEL DIRECTEUR PRONAILS PARIJS, FRANKRIJK
 

​BIJ PRONAILS BEN JIJ DE QUEEN!

Bij ProNails verkopen we niet enkel profes- sionele kwaliteitsproducten, we willen je ook steeds begeleiden en ondersteunen in jouw business! 

Ons motto is "We help you grow and make you shine" en dit wordt bereikt door een hoog- waardige klantenservice. 

We hebben verschillende showrooms in Frank- rijk (en wereldwijd), overal is ons doel je te begeleiden, te adviseren en ervoor te zorgen dat jij succesvol bent als beauty professional. Jouw succes is ons succes! 

Als je onze Parijse showroom in het hartje van het 9e arrondissement bezoekt, ga je niet weg zonder iets bij te leren wat je vooruithelpt in je dagelijkse werk!

 @pronails_fr

In ons team heeft ieder van ons haar eigen expertise: Margaux helpt je met de laatste trends, zodat jij je echt van je concurrenten kan onderscheiden. Jennifer geeft je tips om sneller te werken. Anaïs helpt je bij je keuze van kleuren, om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw klanten. Françoise adviseert je over de meest innovatieve diensten en Manon helpt je om de beste opleiding te vinden, zodat je altijd het hipste instituut in je buurt bent én blijft!

Wij organiseren ook VIP-dagen in al onze show- rooms, waar onze teams je verwelkomen, je verwennen en een voorproefje geven van alle nieuwe producten voor het komende seizoen! Tijdens deze feestelijke dagen nemen onze teams de tijd om tijdens een hapje & drankje met jou van gedachten te wisselen, je te adviseren en je te laten groeien en stralen!

Geraak je niet in onze showroom? We organiseren ook regelmatig digitale events & webinars! 

Tags

  • People
  • Salon
Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.