• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen
Product Development Director Birgit Serruys

Product Development Director Birgit Serruys

12 september 2022 in Salon Business Tips

7 min leestijd

De beste LED lamp: Smart Light

Met deze innovatieve nagel LED lamp kunt u alle ProNails Gels slimmer en sneller uitharden. Dit betekent een aanzienlijke tijdsbesparing per klant en volledige controle over een mogelijke hittepiek bij uw klant. Bovendien is deze LED-lamp van professionele kwaliteit een slimme investering: deze ProNails Smart Light garandeert een perfecte uitharding, elke keer opnieuw.

Wist je dat te weinig uithardende gels contactallergieën kunnen verergeren? Maak slimme keuzes. Vooral wanneer je de uithardingslampen van je salon kiest. Een slimme machine biedt je veiligheid, snelheid en comfort voor de klant. De juiste lamp garandeert een perfecte set nagels en de snelste service.

Functies van deze nagel LED lamp

Smart Leds voor al je gels

De Smart Light gebruikt twee soorten led-licht en zorgt voor een perfecte uitharding van alle ProNails led- en UV-gels. Builder gels, Gellak, Sopolish, Base of Gloss Gels: met de Smart Light heb je de perfecte machine voor al je gels.

Smart sensors

Plaats de hand, automatisch inschakelen, verwijder de hand, automatisch uitschakelen. Supergemakkelijk. Wil je de controle hebben? Dat heb je met één druk op de knop!

Sneller en Slimmer uitharden

Alle 5 vingers tegelijk perfect uitharden? Alleen met de Smart Light, dankzij de slimme positionering van de leds en de duidelijke indicatie voor het positioneren van de hand van je klant.

Handpositie

Sneller uitharden versnelt je servicetijd. De Smart Light is ontwikkeld om je gels zo snel mogelijk uit te harden. Werk met 4 of 5 vingers tegelijk en hard uit in 30 seconden per laag dankzij de slimme positionering van de leds en de duidelijke indicatie voor het positioneren van de hand van je klant.

Tips & Tricks

Elimineer de warmte sensatie met soft functie : Kies voor 30 SOFT voor alle basis- en builder gels en 60 SOFT voor gevoelige klanten of beginners met gel.

De Smart Light heeft een wattage van 36W, we krijgen veel vragen over het wattage van onze lampen. Wattage is GEEN UV-intensiteit. Wattage is ALLEEN hoeveel stroom de lamp verbruikt.

Garantie

Garantie = 1 jaar
In geval van een defect binnen het jaar wordt het gratis gerepareerd. Neem contact op met uw plaatselijke dealer.

Product Development Director Birgit Serruys

Over de auteur

Product Development Director Birgit Serruys

Tags

  • Time-saving
  • Gel
  • Semi-Permanent
Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.