• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen
Pronails Profit
Product Development Director Birgit Serruys

Product Development Director Birgit Serruys

17 december 2023 in Tech Talk

5 min leestijd

Tech Talk n°7 Wanneer gebruik je BFLEX en wanneer BSTRONG?

Wanneer gebruik je BFLEX en wanneer BSTRONG?

Wie heeft welke nodig? Dat hangt allemaal af van de behoeften van je klant en de lengte van haar nagels. Ontdek meer over het verschil tussen beide gels. Birgit legt het allemaal uit in deze video.

BFLEX gebruik je voor natuurlijke nagelverstevigingen, om korte of halflange natuurlijke nagels te versterken.

Dit is je nieuwe klantenmagneet! Mensen met korte natuurlijke nagels die houden van een natuurlijke, stijlvolle, tijdloze nude look die flexibel aanvoelt zoals hun eigen natuurlijke nagels worden jouw nieuwe klanten. Zij worden niet aangetrokken door felle kleuren en willen ook geen lange of harde gelnagels. Deze nieuwe klanten houden echt van de verbeterde schoonheid (natural nail treatment) van hun versterkte natuurlijke nagels en worden al snel trouwe klanten van je salon.

BSTRONG gebruik je voor je vaste gelklanten met of zonder nagelverlengingen. Het mooie aan BSTRONG is dat je prachtige gelnagels kan creëren in een fractie van de tijd vergeleken met klassieke gelnagelservices.

Deze alles-in-één gel kan gebruikt worden op lange nagels, korte nagels en kan ook gebruikt worden om de nagels te verlengen tot de gewenste lengte. 

Wat je ook kiest, je BMani met BFLEX of BSTRONG is in de helft van de tijd klaar dankzij deze B System innovatie. Veel tijd besparen is een boost voor je winst en ook een zegen voor je klanten!

Product Development Director Birgit Serruys

Over de auteur

Product Development Director Birgit Serruys

Tags

  • Time-saving
  • Natural
  • Gel
Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.