• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, volgende dag geleverd
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen
original gels
Head Educator Sandrine Roelants

Head Educator Sandrine Roelants

5 oktober 2023 in Salon Treatment

5 min leestijd

Start met ProNails Originals Gels

ProNails Original Gel System in een pot

Ontdek samen met jouw klanten de voordelen van de unieke ProNails Original Gels: professionele en tijdbesparende kwaliteitsgels voor trendy gelnagels in elke look, lengte of vorm.

  • Tijdbesparend dankzij de kortere uithardingstijd en gemakkelijke applicatie, die minder of geen vijlen vereist, afhankelijk van de gel.
  • Ontwikkeld om nagelstylisten te helpen hun manicure/pedicuretijd te verkorten.
  • Perfect gevormde en duurzame gelnagels zorgen voor trouwe klanten die maandelijks terugkomen.

Elke ProNails gel heeft zijn eigen unieke kwaliteit, gebruik en techniek. Welke gel je gebruikt, hangt af van het gewenste resultaat, het ervaringsniveau van de nagelstylist(e) en het nageltype van de klant. Ontdek ons volledige aanbod aan Original Gels in dit artikel.

Ontdek de producten in het Original Gel System

base gel pronails

Base Gels

De ProNails Base Gels zijn van nature flexibel en bieden een perfecte hechting voor elk nageltype.

camouflage gels pronails

Camouflage Gels

Met de ProNails Camouflage Gels kun je elke nagelplaat (kort, beschadigd of afgebeten) omtoveren tot een elegante, natuurlijk ogende nagelplaat.

repair gels pronails

Repair Gels

Een Repair Gel gebruik je voor een snelle reparatie tijdens een bijwerking. In dit geval wil je dat je reparatie snel, eenvoudig en sterk is.

builder gels pronails

Builder Gels

De Builder Gels zijn verkrijgbaar in twee verschillende sterktes: de Flexi Builders zijn flexibeler en ideaal voor korte nagels. De Hard Builders zijn harder en perfect voor lange nagels.

gellak kleuren pronails

Gellak Kleuren

Gellak kleurgel in een pot staat voor een perfecte dekking in maximum 2 lagen, zonder kleeflaag. Er zijn meer dan 200 trendy kleuren verkrijgbaar!

gloss gel pronails

Gloss Gels

De kers op de taart of in dit geval de glans op de nagel! Wat is een mooie manicure zonder de finishing touch: een prachtige glans?

french gel manicure

French Manicure Gels

Ons breed aanbod van witte French Manicure Gels varieert van extreem wit tot zachter natuurlijk wit, van vloeibare tot dikkere texturen.

gel nail art

Nail Art Gels

Bij ProNails begrijpen we dat creativiteit geen grenzen kent. Daarom hebben we een breed assortiment aan Nail Art Gels. Of je nu op zoek bent naar special effect gels, unieke texturen of glitters, in onze collectie vind je alles!

ProNails Academy

Wil je leren werken met Original Gels in een pot?

Perfectioneer je vaardigheden tijdens deze 2-daagse training! 

Je leert hoe je perfecte gelnagelverlengingen maakt op natuurlijke nagels. Door een combinatie van online theorie via E-learnings en intensieve praktijklessen leer je hoe je perfecte extensions maakt met sjablonen en refills doet met Hard Builder Gels.

Je zal leren hoe je jouw applicatietijd kan halveren via de ProNails One-Drop-Techniek bij de One Gels. We oefenen op een natuurlijke look, een kleurlook, een French look en een Reverse French look.

Bovendien zal je ontdekken hoe je extra inkomsten kan bekomen voor je salon, via de verkoop van hand-nagel-en voetverzorgingsproducten en via luxe Spa-behandelingen.

Wil je leren werken met All-in-One Gels in een fles?

Met de focus op het succes van beauty professionals in ons achterhoofd hebben we all-in-one-systemen ontwikkeld die een tijdbesparende en efficiënte manier van werken bieden. Om nog maar te zwijgen over de extra omzet die je hiermee bereikt! Het ProNails B System gebruik je om een korte Natural Nail Treatment te doen met BFLEX en sterke, lange naturelle nagels te creëren met BSTRONG. Wil je klant kleur? Hiervoor gebruik je BCOLOUR, bovenop je BFLEX of BSTRONG basis. BCOLOUR is de snelste kleurgel in een flesje die in 1 laag dekt! Hiermee kan je jouw applicatietijd van kleur halveren.

In onze 2-daagse Boost your Business Training leer je een nieuwe set & refill te doen in amper 45 minuten tijd! Deze mag je GRATIS volgen, als je een B System Collection Box of B System Discovery Box hebt aangekocht. Deze Training is bedoeld voor schoonheidsspecialisten die hun salon een boost willen geven en klaar zijn voor een nóg succesvollere toekomst! #Bethefuture

Liever een online opleiding volgen?

Volg een E-learning

Opleidingen aan de ProNails Academy bestaan altijd uit een deel online theorie, die je thuis volgt via een E-learning, als praktijkoefening in het leslokaal.

Er zijn ook enkele E-learnings die je in onze webshop beschikbaar. Deze kan je volledig op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wil volgen.

e-learning pronails academy
Head Educator Sandrine Roelants

Over de auteur

Head Educator Sandrine Roelants

Sandrine is een gewaardeerd lid van ons Product Development Team en is Head of Training in onze ProNails Academy, wat ze met veel passie doet.

Tags

  • Colours
  • Salon
  • Gel
Naar boven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.